Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728494731

Liga 728494731 Información oficial sobre el partido 728494731 en Hattrick

05.05.2024 09:30:00

DieWaschbaeren Alineación oficial del equipo 'DieWaschbaeren' en el partido 1 - 1 eisenkopf Alineación oficial del equipo 'eisenkopf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DieWaschbaeren Alineación oficial del equipo 'DieWaschbaeren' en el partido 0 - 1 eisenkopf Alineación oficial del equipo 'eisenkopf' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DieWaschbaeren

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, István Tamáska, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. DieWaschbaeren es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 19 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en István Tamáska, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DieWaschbaeren va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dieter Alge, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DieWaschbaeren va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nicola Pimpinella va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Christoph Andres va fer una magnífica centrada, però la rematada de Francisco Zaraín va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El DieWaschbaeren va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en István Tamáska va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christian Willfurth de DieWaschbaeren amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

eisenkopf

Goles Goles

  • 139 Minuto 64 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fabrizio Manes va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Petar Predić per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karl Kretschmer de eisenkopf va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.