Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728491697

Liga 728491697 Información oficial sobre el partido 728491697 en Hattrick

28.04.2024 09:30:00

SVO Destroyers Alineación oficial del equipo 'SVO Destroyers' en el partido 3 - 2 TSU Wartberg/Aist Alineación oficial del equipo 'TSU Wartberg/Aist' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
SVO Destroyers Alineación oficial del equipo 'SVO Destroyers' en el partido 5 - 1 TSU Wartberg/Aist Alineación oficial del equipo 'TSU Wartberg/Aist' en el partido
Tiene mala suerte 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SVO Destroyers

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Abbes Felten, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Destroyers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Darrius Perryman progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 125 Minuto 44 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Henning Eder va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 2 al minut 44.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Destroyers va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 62 Filip Kapčák va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ghazaros Grigoryants va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Darrius Perryman, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): Tonio Chelli va sorprendre Christian Bayreuther amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Henning Eder, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Bas Jan de Borst del Destroyers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 48 per blocar una centrada d'en Darrius Perryman va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Destroyers.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Henning Eder gairebé va marcar per a Destroyers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Darrius Perryman de Destroyers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

TSU Wartberg/Aist

Goles Goles

  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Dejan Hütter va acabar en una passada genial cap al jugador de Wartberg/Aist Edgar Spiteri, que va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 41, en un 1 contra 1 amb el porter, però Salvo Scampoli va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Edgar Spiteri des de l'esquerra.
  • 206 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Wolfgang Weinberger va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Edgar Spiteri va estar a punt de posar per davant a Wartberg/Aist amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Salvo Scampoli va impedir un gol cantat.