Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728490926

Liga 728490926 Información oficial sobre el partido 728490926 en Hattrick

12.05.2024 09:30:00

FK Viola Stadlau Alineación oficial del equipo 'FK Viola Stadlau' en el partido 5 - 0 FC Maddy United Alineación oficial del equipo 'FC Maddy United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FK Viola Stadlau Alineación oficial del equipo 'FK Viola Stadlau' en el partido 7 - 0 FC Maddy United Alineación oficial del equipo 'FC Maddy United' en el partido
Tiene mala suerte 7.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Viola Stadlau

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Liucijonas Garbašauskas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Stadlau.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Marko Tasić de Stadlau va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Stadlau va augmentar la diferència quan Jan Melich no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Stadlau va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pascual Papa des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Stadlau pel centre va donar un gran resultat: el gol de Christophe Votron va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Abdellah Mazin El-Rifa'i de Stadlau va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Tristan Viborg gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dietmar Oeller va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Darrell Marquis va fer al minut 52 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Abdellah Mazin El-Rifa'i, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 祥平 (Shohei) 加藤 (Kato) de Stadlau va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Maddy United

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mees Starre ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Knut Rugland quasi aconsegueix empatar per United al minut 39, però Giuseppe Clappa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 289 Minuto 51 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Christoph Ammann va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Liucijonas Garbašauskas el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.