Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728482854

Liga 728482854 Información oficial sobre el partido 728482854 en Hattrick

28.04.2024 09:15:00

Molly Masqueraders Alineación oficial del equipo 'Molly Masqueraders' en el partido 1 - 3 Africa Blue Alineación oficial del equipo 'Africa Blue' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Molly Masqueraders Alineación oficial del equipo 'Molly Masqueraders' en el partido 0 - 2 Africa Blue Alineación oficial del equipo 'Africa Blue' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Molly Masqueraders

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Masqueraders era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jurij Turko va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Masqueraders va anar a parar a la dreta de l'atac on en Chieloka Dinalo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Emanuel Harford va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jurij Turko.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jurij Turko va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Africa Blue

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Africa es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Steve Roberts es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Kondwani Motale que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Muwalo Nkampeni va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 3. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Jurij Turko.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Muwalo Nkampeni de Africa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ciro Roverso. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Csanád Zsakula, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Africa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Mulalo Mkhize va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mark Nguyen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Ilias Inam va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mark Nguyen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Csanád Zsakula ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ilias Inam que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en 賴 (Lai) 兆玄 (Zhaoxuan) va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.