Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728456748

Liga 728456748 Información oficial sobre el partido 728456748 en Hattrick

21.04.2024 10:30:00

Miśki69 Alineación oficial del equipo 'Miśki69' en el partido 1 - 0 Masters of Defens Alineación oficial del equipo 'Masters of Defens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miśki69 Alineación oficial del equipo 'Miśki69' en el partido 2 - 0 Masters of Defens Alineación oficial del equipo 'Masters of Defens' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miśki69

Goles Goles

  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Miśki69 prenia la batuta de l'encontre al minut 68, quan en Sergiusz Koper va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zdzisław Pucek! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Jerzy Łabuz del Miśki69 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Feliks Królak va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Miśki69.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Miśki69 va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jerzy Łabuz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Miśki69 per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eusébio Garcia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Manus Gerbrands, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Feliks Królak va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Miśki69 va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergiusz Koper en un 1 contra 1 amb el porter Telamonas Rodosthenous, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Miśki69 ho intentava per la dreta per mitjà de Juliusz Grudnik, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucjusz Olbrycht de Miśki69 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Masters of Defens

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Masters sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Robert Seredyński, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Masters van sortir al contraatac amb encert al minut 35, però Grzegorz Wichert no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Masters va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Włodzimierz Włodarczyk va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): El Masters va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 59, però en Robert Seredyński va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Masters, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Dominik Kielak va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Telamonas Rodosthenous de Masters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.