Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728422155

Liga 728422155 Información oficial sobre el partido 728422155 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

ZKS Bilso Alineación oficial del equipo 'ZKS Bilso' en el partido 2 - 4 KSRD Edycja kolekcjonerska Alineación oficial del equipo 'KSRD Edycja kolekcjonerska' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ZKS Bilso Alineación oficial del equipo 'ZKS Bilso' en el partido 1 - 2 KSRD Edycja kolekcjonerska Alineación oficial del equipo 'KSRD Edycja kolekcjonerska' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZKS Bilso

Goles Goles

  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Jędrzej Ciesielczyk va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 29 de joc. Dawid Durak es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Bartholomé Lacasse es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Cengiz Kreilinger va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 27 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Bilso van sortir al contraatac al minut 41, però Jędrzej Ciesielczyk va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Bartholomé Lacasse de Bilso no va ser gol per ben poc.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bilso va ser a punt de marcar al minut 83, quan el seu jugador Dominik Bajek va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jędrzej Ciesielczyk de Bilso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stanisław Kaczkowski de Bilso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Cengiz Kreilinger de Bilso va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

KSRD Edycja kolekcjonerska

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Józef Wasiela va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): Jerzy Błaszczyk de KSRD va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Pylyp Shmanenko que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, KSRD va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Józef Wasiela, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Feliks Krutul va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Feliks Krutul no va ser aprofitada per en Edward Waleriańczyk que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jerzy Błaszczyk va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, el KSRD va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Tadeusz Konik s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tadeusz Konik de KSRD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.