Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728422035

Liga 728422035 Información oficial sobre el partido 728422035 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

SV Werk Elbing Alineación oficial del equipo 'SV Werk Elbing' en el partido 3 - 4 Chelsea London CFC Alineación oficial del equipo 'Chelsea London CFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SV Werk Elbing Alineación oficial del equipo 'SV Werk Elbing' en el partido 3 - 1 Chelsea London CFC Alineación oficial del equipo 'Chelsea London CFC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Werk Elbing

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Elbing aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Fryderyk Karpa va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Elbing van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Witold Nieściur en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Als 89 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Elbing va acabar amb la pilota als peus de Jensey Hinojosa que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.

Chelsea London CFC

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Paweł Pawiński que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ireneusz Rzepczyk es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, Walenty Chrostowski va augmentar l'avantatge de Chelsea a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Stanisław Dutkiewicz arribés a peus de Konrad Chuchała, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Chelsea el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Stanisław Dutkiewicz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dobiesław Brychcy va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sylweriusz Czachorowski va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.