Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728421700

Liga 728421700 Información oficial sobre el partido 728421700 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Born Killers Alineación oficial del equipo 'Born Killers' en el partido 2 - 6 Kluski Grodków Alineación oficial del equipo 'Kluski Grodków' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Born Killers Alineación oficial del equipo 'Born Killers' en el partido 1 - 2 Kluski Grodków Alineación oficial del equipo 'Kluski Grodków' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,5 % 69,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Born Killers

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Killers va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Dominik Linowski va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Chwalisław Przeworski va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Bogdan Rajtulec va rebre molts aplaudiments. Al minut 25 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Georgi Kurdov de Killers no va ser gol per ben poc.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Jozef Stravers de Killers va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Giggino Bicchielli va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 75 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Kluski Grodków

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Grodków va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Esteban Ballestero, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jesús Osorio Bazan que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Grodków sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, David Herclík va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En Boudjemaa Zaaf donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, Boudjemaa Zaaf va augmentar l'avantatge de Grodków a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Grodków van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 5 mitjançant en Lars-Peter Håkansson.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Boudjemaa Zaaf va augmentar l'avantatge de Grodków a 2 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 23 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ugo Tognoni va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Basil Mamdouh Al-Harasy va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicola Cecconi de Grodków va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.