Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728419965

Liga 728419965 Información oficial sobre el partido 728419965 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

FC Lexus Alineación oficial del equipo 'FC Lexus' en el partido 4 - 3 LKS Zenit Alineación oficial del equipo 'LKS Zenit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
FC Lexus Alineación oficial del equipo 'FC Lexus' en el partido 9 - 0 LKS Zenit Alineación oficial del equipo 'LKS Zenit' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lexus

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): En 千春 (Chiharu) 阿部 (Abe) va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Oz Harley la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 9 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Lexus va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kolbjørn Aspen des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Oz Harley de Lexus va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 124 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 l'àrbitre va premiar Lexus amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. David Dunn va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 63 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 63 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En David Dunn va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Stanislav Khmel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 74 (Ocasión de falta): En David Dunn es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luka Galović de Lexus es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

LKS Zenit

Goles Goles

  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): David Dunn no va poder aturar Lucas Villafañe de Zenit, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 32 el 3 - 1.
  • 152 Minuto 33 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Silas Rymann va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 33 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Als 40 minuts de partit, Ernest Rozynek de Zenit va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Zenit va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Michał Winnicki que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.