Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728415493

Liga 728415493 Información oficial sobre el partido 728415493 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

Tytan Podlasie Alineación oficial del equipo 'Tytan Podlasie' en el partido 1 - 4 F.C. Green Dragons Alineación oficial del equipo 'F.C. Green Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Tytan Podlasie Alineación oficial del equipo 'Tytan Podlasie' en el partido 2 - 5 F.C. Green Dragons Alineación oficial del equipo 'F.C. Green Dragons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tytan Podlasie

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Podlasie una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Kálmán Eszenyi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Roger Durà va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Podlasie enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Roger Durà va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sebastian Kwieciński no s'ho podia creure.

F.C. Green Dragons

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Jiří Tyleček de Dragons va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Oscar 'Dragón' Navarro que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Jhovanny Araujo va augmentar l'avantatge de Dragons a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 190 Minuto 88 (Gol de falta): En Václav Špunda va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Dragons va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gert Peters va desviar el xut final de Tomasz Dyrduła després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Akbar Ma al minut 86, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 87 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.