Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728412526

Liga 728412526 Información oficial sobre el partido 728412526 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

flex włocławek Alineación oficial del equipo 'flex włocławek' en el partido 3 - 2 Everton Konopiska Alineación oficial del equipo 'Everton Konopiska' en el partido
3 / 7 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 3
1 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 1
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
1 / 4 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
53 % Posesión 45' 47 %
53 % Posesión 90' 47 %
Normal Táctica Jugar creativamente
flex włocławek Alineación oficial del equipo 'flex włocławek' en el partido 3 - 2 Everton Konopiska Alineación oficial del equipo 'Everton Konopiska' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
flex włocławek Alineación oficial del equipo 'flex włocławek' en el partido 2 - 1 Everton Konopiska Alineación oficial del equipo 'Everton Konopiska' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,5 % 16,2 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flex włocławek

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Henrique Fourage, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 24 (Gol de falta): Als 24 minuts, Leon Hutchings va ampliar l'avantatge de włocławek amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Henrique Fourage va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de włocławek, Hilary Lewczuk, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 18 quan Hilary Lewczuk de włocławek gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Leon Hutchings per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Waldemar Szypulski va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Henrique Fourage de włocławek va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El włocławek ho intentava per la dreta per mitjà de Henrique Fourage, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Severiano Vivero de włocławek amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Everton Konopiska

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Marlon Ali la va convertir en gol amb un remat de cap en Mateusz Bielawa tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 26 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mateusz Bielawa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 Przemysław Pieklik va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Maciej Grolewski va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Radosław Niemyski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.