Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728409782

Liga 728409782 Información oficial sobre el partido 728409782 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

Łiking Solna Alineación oficial del equipo 'Łiking Solna' en el partido 2 - 2 RTS Forever Alineación oficial del equipo 'RTS Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Łiking Solna Alineación oficial del equipo 'Łiking Solna' en el partido 3 - 1 RTS Forever Alineación oficial del equipo 'RTS Forever' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Łiking Solna

Goles Goles

  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Henryk Magnuszewski va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 73.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, Aram Kruiter va pentinar un córner cap al segon pal que Henryk Magnuszewski va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Łiking van sortir al contraatac amb encert al minut 7, però 李 (Li) 宏德 (Hongde) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Łiking va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nolan McAuliffe en un 1 contra 1 amb el porter Gregório Frederico, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Nolan McAuliffe arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Łiking va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Wiktor Parys ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

RTS Forever

Goles Goles

  • 135 Minuto 49 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Kim Bjørnstad va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Łiking. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kim Bjørnstad la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Forever es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Forever va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kim Bjørnstad va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Valentino Petrone va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vasiliy Zemlyankin va aconseguir desviar el seu xut a córner.