Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728407537

Liga 728407537 Información oficial sobre el partido 728407537 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

Rozbójnicy Na Dzielnicy Alineación oficial del equipo 'Rozbójnicy Na Dzielnicy' en el partido 2 - 1 K.S.GÓRNIK ZABRZE Alineación oficial del equipo 'K.S.GÓRNIK ZABRZE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rozbójnicy Na Dzielnicy Alineación oficial del equipo 'Rozbójnicy Na Dzielnicy' en el partido 4 - 1 K.S.GÓRNIK ZABRZE Alineación oficial del equipo 'K.S.GÓRNIK ZABRZE' en el partido
Tiene mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rozbójnicy Na Dzielnicy

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del zbUje s'esgargamellaven dempeus per esperonar Héctor Saldías que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 17 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): zbUje prenia la batuta de l'encontre al minut 48, quan en 罗 (Luo) 云维 (Yunwei) va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Fidelio Zelada va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Héctor Saldías rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local Héctor Saldías per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marcin Haras va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El zbUje ho intentava per la dreta per mitjà de Nikolai Clephas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

K.S.GÓRNIK ZABRZE

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): K.S.GÓRNIK agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Notger Steinwehr amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Władek Pietruszyński que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): K.S.GÓRNIK van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 66 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Andrzej Andrecki no va ser gens encertat.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El K.S.GÓRNIK creava perill des de la dreta al minut 72, però en Andrzej Sternalski, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Notger Steinwehr desviant la pilota a servei de cantonada.