Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728406198

Liga 728406198 Información oficial sobre el partido 728406198 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

Musculus levator ani Alineación oficial del equipo 'Musculus levator ani' en el partido 1 - 1 LECHIA DZIERŻONIOW Alineación oficial del equipo 'LECHIA DZIERŻONIOW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Musculus levator ani Alineación oficial del equipo 'Musculus levator ani' en el partido 1 - 2 LECHIA DZIERŻONIOW Alineación oficial del equipo 'LECHIA DZIERŻONIOW' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Musculus levator ani

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): MLA va agafar avantatge al minut 30 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Humberto Navarro fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Peđa Jelić ja els havia advertit que el porter contrari, en Sjaak-Jan Bergvelt, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Humberto Navarro de MLA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

LECHIA DZIERŻONIOW

Goles Goles

  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 57. L'anotador per DZIERŻONIOW va ser Hyungjin Cho, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Juho Schadewitz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, un refús desafortunat de Tarcisio Rosati, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juho Schadewitz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Lesław Szczepańczyk de DZIERŻONIOW va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.