Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728406190

Liga 728406190 Información oficial sobre el partido 728406190 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Musculus levator ani Alineación oficial del equipo 'Musculus levator ani' en el partido 1 - 2 PokerTeam Alineación oficial del equipo 'PokerTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Musculus levator ani Alineación oficial del equipo 'Musculus levator ani' en el partido 1 - 5 PokerTeam Alineación oficial del equipo 'PokerTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Musculus levator ani

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del MLA s'esgargamellaven dempeus per esperonar Daniel-Adrian Hoaghea que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 55 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): MLA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Oscar Pinni va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a MLA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Peđa Jelić, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 287 Minuto 54 (Ocasión tiro lejano): El MLA se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 54, en Peđa Jelić va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Hüsamettin Özçevik va estar a punt de marcar al minut 70 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Oscar Pinni de MLA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Humberto Navarro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

PokerTeam

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Lolo Marcos Igualada va posar els visitants PokerTeam per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MLA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kim Bezzola la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PokerTeam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Eetu Rautelin es va quedar sol davant del porter, al minut 36. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Amadeusz Bieliński va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Antoine Füglistahler, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.