Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728403511

Liga 728403511 Información oficial sobre el partido 728403511 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

Mszczonów Alineación oficial del equipo 'Mszczonów' en el partido 2 - 1 FC Mati07 Alineación oficial del equipo 'FC Mati07' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mszczonów Alineación oficial del equipo 'Mszczonów' en el partido 2 - 2 FC Mati07 Alineación oficial del equipo 'FC Mati07' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,8 % 40,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mszczonów

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Adrian Rywin, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Mszczonów se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 66 minuts, el tirador de faltes del Mszczonów va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Adrian Rywin, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zygmunt Drózd! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tadeusz Małolepszy va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Edward Oziębło va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Sylweriusz Parol gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Edward Oziębło va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Krzysztof Łacek una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Edward Oziębło va mantenir l'equip visitant dins del partit.

FC Mati07

Goles Goles

  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Mati07 sabia com jugar al contraatac, i al minut 77, Jan Justka va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 17 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Tian Toplak va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Janisław Andzel el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Edward Kliński va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Mati07 va estar a punt d'empatar al 56 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jan Justka que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.