Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728394486

Liga 728394486 Información oficial sobre el partido 728394486 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

ALBUFERA Alineación oficial del equipo 'ALBUFERA' en el partido 0 - 7 LZS Sokół Zalesie Śląskie Alineación oficial del equipo 'LZS Sokół Zalesie Śląskie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
ALBUFERA Alineación oficial del equipo 'ALBUFERA' en el partido 0 - 8 LZS Sokół Zalesie Śląskie Alineación oficial del equipo 'LZS Sokół Zalesie Śląskie' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALBUFERA

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sławomir Zych de ALBUFERA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sławomir Zych de ALBUFERA va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

LZS Sokół Zalesie Śląskie

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Krzysztof Stachula quedar desmarcat i marcar per a Sokół al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Władysław Obłoza va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Bobby Charlton va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Damian Pinkawa va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Bobby Charlton va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 49, i va fer pujar el 0 - 5 per a Sokół.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Wayne Rooney va augmentar l'avantatge de Sokół a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Sokół va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 7, quan Kazimierz Żukowski va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Krzysztof Stachula quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jerzy Ludera, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Damian Pinkawa va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Krzysztof Stachula de Sokół va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.