Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728394043

Liga 728394043 Información oficial sobre el partido 728394043 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

AC Hord Alineación oficial del equipo 'AC Hord' en el partido 3 - 4 Fanatic Piknik Alineación oficial del equipo 'Fanatic Piknik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AC Hord Alineación oficial del equipo 'AC Hord' en el partido 2 - 3 Fanatic Piknik Alineación oficial del equipo 'Fanatic Piknik' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,9 % 46,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Hord

Goles Goles

  • 103 Minuto 49 (Gol por la derecha): Passava el minut 49 del matx, quan l'atent Kamil Spirydowicz va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 52 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hord. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Mate Bartulović xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, Hord aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Kamil Spirydowicz va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Fanatic Piknik

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Till Carafa que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Pikniki.
  • 190 Minuto 21 (Gol de falta): Al 21 minuts, El Pikniki va fer el 0-2. En Arne Schleussner va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): Amb 68 minuts jugats, Abou Bakr Soufyani de Pikniki va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Arnold Kofod va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 4 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Pikniki va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Artur Bazyl va desviar el xut final de Daavid Sigvart després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Daavid Sigvart que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Arnold Kofod va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 20, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Artur Bazyl va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Florian Zapiór, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcin Hildebrandt de Pikniki es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Marcin Hildebrandt se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.