Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728388893

Liga 728388893 Información oficial sobre el partido 728388893 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

Naprzód Tyły Alineación oficial del equipo 'Naprzód Tyły' en el partido 4 - 2 Piekielne_Grajki Alineación oficial del equipo 'Piekielne_Grajki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Naprzód Tyły Alineación oficial del equipo 'Naprzód Tyły' en el partido 2 - 3 Piekielne_Grajki Alineación oficial del equipo 'Piekielne_Grajki' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,0 % 36,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Naprzód Tyły

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Naprzód, atacant per l'esquerra al minut 29, va aprofitar el magnífic llançament de Igor Gawarecki per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Janusz Włodarek s'emportà una gran ovació del públic local al minut 84, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 105 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 86, Lucjan Kusz va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Roman Jamiołkowski, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 2.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): En Łukasz Prościński conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 4-2

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Naprzód va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Igor Gawarecki, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 205 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Lucjan Kusz marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Roman Jamiołkowski que va xutar a fora per molt poc.
  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Igor Gawarecki va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 89 podia haver acabat en gol, però Samuel Popineau va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mieczysław Kiełbasa de Naprzód la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Piekielne_Grajki

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Als 40 minuts de partit, Elwyn Streekstra de Piekielne_Grajki va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 76, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Manuel Franceschi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Piekielne_Grajki que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Franceschi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Tomasz Kornacki va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Manuel Franceschi va entorpir al marcador d'en Bartłomiej Wijas per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Mitch Wortel no va ser aprofitada per en Manuel Franceschi que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Helge Rian quasi aconsegueix empatar per Piekielne_Grajki al minut 87, però Amadeusz Setla va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 89, en un 1 contra 1 amb el porter, però Amadeusz Setla va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Tomasz Kornacki des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Helge Rian de Piekielne_Grajki es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.