Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728388502

Liga 728388502 Información oficial sobre el partido 728388502 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

Vasted Alineación oficial del equipo 'Vasted' en el partido 4 - 5 MMS Zieloni Białołęka Alineación oficial del equipo 'MMS Zieloni Białołęka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vasted Alineación oficial del equipo 'Vasted' en el partido 0 - 2 MMS Zieloni Białołęka Alineación oficial del equipo 'MMS Zieloni Białołęka' en el partido
Tiene mucha potra 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vasted

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Jan Steckiewicz va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Vasted.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Fortunato Spignoli va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Vasted empatava el partit, 2 a 2, al minut 67.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Vasted va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jan Steckiewicz aconseguint el 3 - 4.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Heikki Ilmanen facilitava les coses al Vasted amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Vasted va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vincenzo Ancarani en un 1 contra 1 amb el porter Sergio Daffara, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Adin Šehović de Vasted va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

MMS Zieloni Białołęka

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Fabio Nascimbene de MMS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): 龙 (Long) 综翊 (Zongyi) va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a MMS.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 69, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Karsten Jekel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): MMS va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Karsten Jekel va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José Alfonso Lozano que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a MMS.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): MMS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local António Marques va desviar el xut final de José Alfonso Lozano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Fabio Nascimbene va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Fabio Nascimbene es va quedar sol davant del porter, al minut 36. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, el MMS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Giuseppe Baita s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Cafer Aykan, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MMS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.