Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728387658

Liga 728387658 Información oficial sobre el partido 728387658 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

KS Żuławy Alineación oficial del equipo 'KS Żuławy' en el partido 3 - 7 *Easy Company* Alineación oficial del equipo '*Easy Company*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KS Żuławy Alineación oficial del equipo 'KS Żuławy' en el partido 1 - 4 *Easy Company* Alineación oficial del equipo '*Easy Company*' en el partido
Tiene suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Żuławy

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Airborne. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Apolinary Gojny la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Żuławy es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 16.
  • 190 Minuto 24 (Gol de falta): Al 24 minuts, El Żuławy va fer el 2-1. En Štefan Kendrala va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): El Štefan Kendrala va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Żuławy. 3-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Damian Walkosz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Štefan Kendrala arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Štefan Kendrala, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

*Easy Company*

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 20 minuts Sándor Magyar va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del Airborne va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Leonard Szczypek, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Leonard Szczypek va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Airborne, Bolesław Stefaniak, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb 81 minuts jugats, Radosław Walencki de Airborne va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, Bolesław Stefaniak va pentinar un córner cap al segon pal que Zenon Drapa va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 5.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Leonard Szczypek va augmentar l'avantatge de Airborne a 3 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Marian Latowski va aprofitar un error defensiu al minut 88, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 7 al marcador per a Airborne.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Leonard Szczypek va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gerard Kotynia va fer al minut 31 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Sándor Magyar, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Apel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Mateusz Gałęzewski de Airborne va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.