Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728387492

Liga 728387492 Información oficial sobre el partido 728387492 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

Bydgosta Alineación oficial del equipo 'Bydgosta' en el partido 3 - 1 Zryw KS Alineación oficial del equipo 'Zryw KS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bydgosta Alineación oficial del equipo 'Bydgosta' en el partido 2 - 0 Zryw KS Alineación oficial del equipo 'Zryw KS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bydgosta

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bydgosta. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Andrzej Wojczyński xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Passats 65 minuts, Wilhelm Bruzda, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Bydgosta es posava per davant!
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Bydgosta va obtenir un penal al minut 70, que va llançar a la perfecció Tomasz Mamok. 3 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Wojmir Deptuszewski va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Mirosław Sowik va ser clau en la jugada d'atac de Bydgosta al minut 41, quan ell mateix va fer una passada brutal a Tomasz Mamok, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Bydgosta ho intentava per la dreta per mitjà de Jakub Jachimowicz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Paweł Krzeszowski gairebé va marcar per a Bydgosta des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tomasz Mamok per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Grzegorz Rosłaniec va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Bydgosta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Damian Żółtczak, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Bydgosta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tomasz Mamok va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Grzegorz Rosłaniec.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jakub Jachimowicz de Bydgosta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zryw KS

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Zryw va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Grzegorz Matusz, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Zryw Felix Blohms quasi marca al minut 11 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Marcel Dewall l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Felix Blohms de Zryw va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.