Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728380365

Liga 728380365 Información oficial sobre el partido 728380365 en Hattrick

14.04.2024 09:00:00

MKS KLIMAS Alineación oficial del equipo 'MKS KLIMAS' en el partido 5 - 3 Zagórze Sosnowiec Alineación oficial del equipo 'Zagórze Sosnowiec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
MKS KLIMAS Alineación oficial del equipo 'MKS KLIMAS' en el partido 3 - 4 Zagórze Sosnowiec Alineación oficial del equipo 'Zagórze Sosnowiec' en el partido
Tiene suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,0 % 48,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MKS KLIMAS

Goles Goles

  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de KLIMAS per la dreta va donar com a resultat un gol de Zbigniew Duplaga al minut 47 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Passat el minut 56 de joc, Zico Hérion facilitava les coses al KLIMAS amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 70 minuts de joc, Zbigniew Duplaga, corrent com un esperitat, superà primer Desmond Turpin per velocitat, i després el porter posant el 3 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Zico Hérion va acabar en una passada genial cap al jugador de KLIMAS Bryce Phifer, que va marcar el 4 - 3.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 87 minuts, Zbigniew Duplaga va superar per velocitat Desmond Turpin per posar el 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): KLIMAS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bryce Phifer en un 1 contra 1 amb el porter Sybe Teyema, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Zbigniew Duplaga va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 28, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68, Bryce Phifer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Zagórze Sosnowiec

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Serhat Üzbek que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, un xut de Koos Dandois des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Raúl Pérez de Tejada sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 83 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 7 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Serhat Üzbek després de 7 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Liam Gabriel Geretslehner va poder desviar-lo a córner.
  • 260 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Nicola Formica, al minut 72 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.