Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728379204

Liga 728379204 Información oficial sobre el partido 728379204 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

FC_Albatrosy Alineación oficial del equipo 'FC_Albatrosy' en el partido 0 - 4 NASI-SASIEDZI Alineación oficial del equipo 'NASI-SASIEDZI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FC_Albatrosy Alineación oficial del equipo 'FC_Albatrosy' en el partido 0 - 9 NASI-SASIEDZI Alineación oficial del equipo 'NASI-SASIEDZI' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC_Albatrosy

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Józef Talik! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wojciech Wojtyczka.

NASI-SASIEDZI

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, Mieczysław Ataman va pentinar un córner cap al segon pal que Wacław Studnicki va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, NASI-SASIEDZI va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Wacław Studnicki.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Mirosław Powierża des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tarquinio Bursi, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 14 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Tarquinio Bursi al minut 14.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Mirosław Powierża de NASI-SASIEDZI va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.