Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728377694

Liga 728377694 Información oficial sobre el partido 728377694 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

KP Czarny Orzeł Alineación oficial del equipo 'KP Czarny Orzeł' en el partido 3 - 4 RedDestroyers Alineación oficial del equipo 'RedDestroyers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KP Czarny Orzeł Alineación oficial del equipo 'KP Czarny Orzeł' en el partido 0 - 3 RedDestroyers Alineación oficial del equipo 'RedDestroyers' en el partido
Tiene bastante suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KP Czarny Orzeł

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Czarny contenien la respiració mentre en Melchior Borkent s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Guillermo Buenfil va acabar en una passada genial cap al jugador de Czarny Chrisostomos Pagonis, que va marcar el 2 - 1.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): En Chrisostomos Pagonis va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Krystian Myca va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Czarny se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gieke Vanransbeeck! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fabian Ruppanner va estar a punt d'avançar els locals al minut 55 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

RedDestroyers

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): RedDestroyers van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 25, quan Leopold Sułowski va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Collins Kenyatta que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 79 minuts Anthony MacGill va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Giampietro Magni va pentinar un córner cap al segon pal que Anthony MacGill va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El RedDestroyers creava perill des de la dreta al minut 33, però en Marian Babicz, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Leopold Sułowski desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Leopold Sułowski va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Giampietro Magni. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Collins Kenyatta de RedDestroyers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.