Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728373261

Liga 728373261 Información oficial sobre el partido 728373261 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Galaktyczne Leniwce Alineación oficial del equipo 'Galaktyczne Leniwce ' en el partido 3 - 3 apoteoza przemocy Alineación oficial del equipo 'apoteoza przemocy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Galaktyczne Leniwce Alineación oficial del equipo 'Galaktyczne Leniwce ' en el partido 3 - 2 apoteoza przemocy Alineación oficial del equipo 'apoteoza przemocy' en el partido
Tiene un resultado normal 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,5 % 3,5 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaktyczne Leniwce

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Galaktyczne s'esgargamellaven dempeus per esperonar Vadim Semchuk que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Galaktyczne per la dreta va donar com a resultat un gol de Luigi Soldini al minut 69 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Ron-Robert Ruckerbauer s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Egidius van der Graft va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lukas Pirkl! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Galaktyczne va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 90 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Luigi Soldini ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vladislav Shkodrev de Galaktyczne va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Grant Snaith de Galaktyczne es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

apoteoza przemocy

Goles Goles

  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Anbumani Vookanti va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Gustav Magnússon va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. apoteoza posava el marcador 0 a 1.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador de apoteoza Hassan Wattar va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 32 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 68, en Gustav Magnússon la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Fredrik Nederwald que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): apoteoza va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Jan-Okko van Kalmthout va quedar-se sol davant el porter Remus Iovănesc, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de apoteoza va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fredrik Nederwald, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Jan-Okko van Kalmthout, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. apoteoza va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fredrik Nederwald de apoteoza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.