Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728370181

Liga 728370181 Información oficial sobre el partido 728370181 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

FC Retro Wróbelki Alineación oficial del equipo 'FC Retro Wróbelki' en el partido 4 - 3 Reduta Bisztynek Alineación oficial del equipo 'Reduta Bisztynek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Retro Wróbelki Alineación oficial del equipo 'FC Retro Wróbelki' en el partido 3 - 2 Reduta Bisztynek Alineación oficial del equipo 'Reduta Bisztynek' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Retro Wróbelki

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Valerio Begni va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Wróbelki, Hugo Aguiar, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Valerio Begni va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Wróbelki.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Franco Trevisan ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Wróbelki es posava per davant 3 a 2.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Wróbelki va ser Hannibal Þórðarson.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Aldo Paritario va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Wróbelki se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Antonio Castorina una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Simon Žvab va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Antonio Castorina, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Castorina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Reduta Bisztynek

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 41 minuts Jan Wyrwoł va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Jeronim Mrčela estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Brendon Bazsinka va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 52.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 65 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Aliaksandar Kiruta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a George Weichselbraun sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.