Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728368110

Liga 728368110 Información oficial sobre el partido 728368110 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

KP Kopalnia Biskupice Alineación oficial del equipo 'KP Kopalnia Biskupice' en el partido 0 - 5 Mohawk Warriors Alineación oficial del equipo 'Mohawk Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
KP Kopalnia Biskupice Alineación oficial del equipo 'KP Kopalnia Biskupice' en el partido 0 - 5 Mohawk Warriors Alineación oficial del equipo 'Mohawk Warriors' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KP Kopalnia Biskupice

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Willy Understrup de Biskupice amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mohawk Warriors

Goles Goles

  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 17 una excel·lent centrada de Eustachy Mielcarek va arribar a Jędrzej Kuzyk, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, un xut de Robert Talarowski des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 26, Mohawks va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Albin Fiołka.
  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 82 en Eustachy Mielcarek va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Aleks Harek podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 4 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mohawks van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Waldemar Skrobol va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eustachy Mielcarek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 22, tothom va saber perquè en Robert Talarowski era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, el Mohawks va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Bartłomiej Matraszek s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 51 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 51 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Eustachy Zyzański va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Robert Talarowski, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Robert Talarowski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.