Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728367943

Liga 728367943 Información oficial sobre el partido 728367943 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

Anwilkowo Alineación oficial del equipo 'Anwilkowo' en el partido 0 - 3 FC Skarlans Alineación oficial del equipo 'FC Skarlans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Anwilkowo Alineación oficial del equipo 'Anwilkowo' en el partido 2 - 1 FC Skarlans Alineación oficial del equipo 'FC Skarlans' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anwilkowo

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Anwilkowo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dawid Łuszczewski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Josh Geary.
  • 205 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Leon Juda va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Jan Koutecký, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Anwilkowo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leonard Wostenholme, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 202 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan Ido de Kok des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

FC Skarlans

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Arnaldo Azuaje que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Arnaldo Azuaje de Skarlans l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 43 de partit.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Stanislav Bohuslávek va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Skarlans.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 49 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.