Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728367385

Liga 728367385 Información oficial sobre el partido 728367385 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

kukTasy Tychy Alineación oficial del equipo 'kukTasy Tychy' en el partido 3 - 2 runaway_rabbits Alineación oficial del equipo 'runaway_rabbits' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kukTasy Tychy Alineación oficial del equipo 'kukTasy Tychy' en el partido 1 - 1 runaway_rabbits Alineación oficial del equipo 'runaway_rabbits' en el partido
Tiene suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,2 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kukTasy Tychy

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Roman Danis de Tychy, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Tychy una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jean-Yves Pronost, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 44.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Tychy va ser Krzysztof Cyran.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 66 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 66, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Jean-Yves Pronost sempre els tira per la dreta i en Pietro Armenise, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

runaway_rabbits

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Quintus Honig que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gerardo Remédio va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip RR Marek Polichnowski quasi marca al minut 39 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Szymon Dratwa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): RR va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Josep Salvà va desviar el xut final de Ernest Bonin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Bastiaan Lanjouw va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ernest Turowski de RR, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 79, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Marek Polichnowski de RR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Szymon Dratwa de RR es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Szymon Dratwa de RR es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 86.