Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728367378

Liga 728367378 Información oficial sobre el partido 728367378 en Hattrick

21.04.2024 09:00:00

Mocarna Armia Bielsko-Biala Alineación oficial del equipo 'Mocarna Armia Bielsko-Biala' en el partido 4 - 1 Tigers Poznan Alineación oficial del equipo 'Tigers Poznan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mocarna Armia Bielsko-Biala Alineación oficial del equipo 'Mocarna Armia Bielsko-Biala' en el partido 4 - 0 Tigers Poznan Alineación oficial del equipo 'Tigers Poznan' en el partido
Tiene un resultado normal 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mocarna Armia Bielsko-Biala

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a M.A. B-B. va ser Edmund Rajzer.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): M.A. B-B. va obtenir un penal al minut 51, que va llançar a la perfecció Mirosław Głownia. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, M.A. B-B. va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gustaw Kulwicki, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Mirosław Głownia va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 77 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edmund Rajzer va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Rob D'haeseleire va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Passaven 26 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kjell Henriksen va rematar alt.

Tigers Poznan

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Thore Schieder va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 70 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Thore Schieder va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Tigers va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Derrick Markies va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Karol Janek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thore Schieder de Tigers es va guanyar la targeta groga merescudament.