Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728366821

Liga 728366821 Información oficial sobre el partido 728366821 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Bezrzecze Lords Alineación oficial del equipo 'Bezrzecze Lords' en el partido 2 - 0 CF Pogi Olsztyn Alineación oficial del equipo 'CF Pogi Olsztyn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bezrzecze Lords Alineación oficial del equipo 'Bezrzecze Lords' en el partido 2 - 0 CF Pogi Olsztyn Alineación oficial del equipo 'CF Pogi Olsztyn' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bezrzecze Lords

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 34 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Damian Kubala. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Damian Kubala va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 88 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 12 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Bezrzecze va deixar en bona posició a en Enrico Carrino per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 219 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Bezrzecze va estar a punt d'arribar en un córner. En Arno Bjerregaard va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 287 Minuto 76 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Matthys Pels ja els havia advertit que el porter contrari, en Bjoern Rix, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

CF Pogi Olsztyn

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CF Pogi, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Javier Herratiz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.