Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728366605

Liga 728366605 Información oficial sobre el partido 728366605 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

warrriors Alineación oficial del equipo 'warrriors' en el partido 1 - 2 piast lichnowy Alineación oficial del equipo 'piast lichnowy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
warrriors Alineación oficial del equipo 'warrriors' en el partido 0 - 3 piast lichnowy Alineación oficial del equipo 'piast lichnowy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

warrriors

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jakob Hümbelin va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. warrriors empatava el partit, 1 a 1, al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Ignacy Kijański va estar a punt d'empatar per a warrriors quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Maciej Mus va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de warrriors va anar a parar a la dreta de l'atac on en Arkadiusz Rogiński, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

piast lichnowy

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Andrei Petruşca va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Passats 77 minuts de partit, lichnowy es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Jerzy Lutkiewicz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): lichnowy va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Démian Marin va quedar-se sol davant el porter Krzysztof Rydzak, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Radosław Leszczyszyn va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): Andrei Petruşca va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Andrei Petruşca es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 86 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Carlos José Socho quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Krzysztof Rydzak, però la pilota va topar amb el travesser.