Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728363633

Liga 728363633 Información oficial sobre el partido 728363633 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

Bad Boys F.C Alineación oficial del equipo 'Bad Boys F.C' en el partido 2 - 0 BEJUSY Alineación oficial del equipo 'BEJUSY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bad Boys F.C Alineación oficial del equipo 'Bad Boys F.C' en el partido 1 - 2 BEJUSY Alineación oficial del equipo 'BEJUSY' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,1 % 34,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bad Boys F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): En Shachaf Nussbaum va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Zakayo Loloupe va incrementar l'avantatge de Boys amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Boys van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de Maciej Seget des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sinan Tülen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Maciej Seget arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Shachaf Nussbaum de Boys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

BEJUSY

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 23, quan en Mikhail Kulysov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, un refús desafortunat de Horst-Werner Richmodis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ghalib Aseery no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ghalib Aseery va fer al minut 70 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mino Pedrabissi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Ghalib Aseery va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Horst-Werner Richmodis va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El BEJUSY creava perill des de la dreta al minut 88, però en Horst-Werner Richmodis, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Vladimír Sobolík desviant la pilota a servei de cantonada.