Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728362560

Liga 728362560 Información oficial sobre el partido 728362560 en Hattrick

21.04.2024 09:00:00

Granat Bytom Alineación oficial del equipo 'Granat Bytom' en el partido 2 - 2 Fryzjerzy FC Alineación oficial del equipo 'Fryzjerzy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Granat Bytom Alineación oficial del equipo 'Granat Bytom' en el partido 2 - 0 Fryzjerzy FC Alineación oficial del equipo 'Fryzjerzy FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granat Bytom

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Lucian Chelariu va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Granat va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Anton Kortleve va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Granat per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Artem Pryjma va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Henri Mettiäinen va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Anton Kortleve va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68, Pietro Luca Valerio arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Wojciech Smędzik va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Granat.

Fryzjerzy FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Walery Fałkowski va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Pietro Luca Valerio.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ali Lüte es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Fryzjerzy van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però Ali Lüte va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fryzjerzy va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ali Lüte, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Fryzjerzy van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Stefos Siradakis no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.