Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728362462

Liga 728362462 Información oficial sobre el partido 728362462 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

F.C. Wisła Tarnów Alineación oficial del equipo 'F.C. Wisła Tarnów' en el partido 2 - 2 ROW FAN Alineación oficial del equipo 'ROW FAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Wisła Tarnów Alineación oficial del equipo 'F.C. Wisła Tarnów' en el partido 2 - 3 ROW FAN Alineación oficial del equipo 'ROW FAN' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,2 % 44,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Wisła Tarnów

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Lê Hoàng Dung va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Wisła empatava el partit, 1 a 1, al minut 43.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Sam Havaux de Wisła va aconseguir igualar el partit al minut 73, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lê Hoàng Dung va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Sam Havaux va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Wisła va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Konrad Wilkosz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 214 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Suomi Roman va errar un penal al minut 67 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 220 Minuto 81 (Ocasión de falta): Al minut 81, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

ROW FAN

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Andrzej Strąkowski de ROW va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): En Lech Bochyński donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 66 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Lech Bochyński va estar a punt de posar per davant a ROW amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Janusz Kłębacz va impedir un gol cantat.
  • 205 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): ROW va estar a punt de marcar quan Bogdan Sobkowiak va fer una passada impressionant a Andrzej Strąkowski, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Przemysław Wyszyński que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lech Bochyński es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.