Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728362174

Liga 728362174 Información oficial sobre el partido 728362174 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Dysconsin Alineación oficial del equipo 'Dysconsin' en el partido 0 - 5 ESFT Valencia Alineación oficial del equipo 'ESFT Valencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dysconsin Alineación oficial del equipo 'Dysconsin' en el partido 1 - 3 ESFT Valencia Alineación oficial del equipo 'ESFT Valencia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dysconsin

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 44 (Ocasión de falta): Dysconsin va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 44, però el xut va anar a parar al pal.

ESFT Valencia

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Johan Miller sempre és una garantia. Al minut 7, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Josef Konfršt marcar el 0 - 1 per al Valencia.
  • 183 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8, Valencia va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Sławomir Świątecki, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del Valencia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Johan Miller, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dominik Dorobek arribés a peus de Josef Konfršt, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Valencia el 0 - 4.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Aminuddin Nabawi era molt més ràpid que el defensa Gabriel Demarthe. Al minut 90, el jugador de Valencia va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Dominik Dorobek, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 20 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Valencia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Oliver Witzmann quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Manuel Alexandre Peixoto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Oliver Witzmann va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Przemysław Przyborek va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 49, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Przemysław Przyborek va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Przemysław Przyborek de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucas Ítalo Batista de Valencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.