Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728361897

Liga 728361897 Información oficial sobre el partido 728361897 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

KS Apacze Alineación oficial del equipo 'KS Apacze' en el partido 0 - 1 Brickleberry Rangers Alineación oficial del equipo 'Brickleberry Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KS Apacze Alineación oficial del equipo 'KS Apacze' en el partido 1 - 0 Brickleberry Rangers Alineación oficial del equipo 'Brickleberry Rangers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Apacze

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Marcel Ignatowicz va intentar anar-se'n per velocitat al minut 35 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Brickleberry Rangers

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Rolf Schällibaum de Brickleberry va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Brickleberry va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Giancarlo Stillavato va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): El Brickleberry va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Cătălin Mărcan la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Brickleberry, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Toni Rauramo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Brickleberry va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rolf Schällibaum, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.