Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728361884

Liga 728361884 Información oficial sobre el partido 728361884 en Hattrick

14.04.2024 09:00:00

KS Apacze Alineación oficial del equipo 'KS Apacze' en el partido 3 - 0 Leniuchy Koźminek Alineación oficial del equipo 'Leniuchy Koźminek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KS Apacze Alineación oficial del equipo 'KS Apacze' en el partido 2 - 0 Leniuchy Koźminek Alineación oficial del equipo 'Leniuchy Koźminek' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Apacze

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Stanisław Chudzik, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): En Marcel Ignatowicz va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Nitesh Ingalhalikar la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Apacze va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Grzegorz Konkel, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Leniuchy Koźminek

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 32, quan un error defensiu va deixar Mate Picić completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 33 en Robert Mamo va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Tomasz Bącal va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Leniuchy va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 40, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Hubert Wedby.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Juha Lehtinen va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Tomasz Bącal no es va rendir i va fer unes grans aturades.