Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728361509

Liga 728361509 Información oficial sobre el partido 728361509 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

KS Kliniczanka Alineación oficial del equipo 'KS Kliniczanka' en el partido 8 - 1 Bederowiec Katowice Alineación oficial del equipo 'Bederowiec Katowice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KS Kliniczanka Alineación oficial del equipo 'KS Kliniczanka' en el partido 3 - 0 Bederowiec Katowice Alineación oficial del equipo 'Bederowiec Katowice' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Kliniczanka

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Władysław Strusiński s'emportà una gran ovació del públic local al minut 13, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 120 Minuto 23 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Gniewko Sanak al minut 23, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al KS Kliny i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan KS Kliny va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Juliusz Litwin des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): KS Kliny va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Oscar Raimundo Gandulfo va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): KS Kliny va obtenir un penal al minut 67, que va llançar a la perfecció Gniewko Sanak. 5 - 1 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de KS Kliny a 6 - 1. Taj 'Brylant' Brljak va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Noa Grancarić va incrementar l'avantatge de KS Kliny amb el 7 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): KS Kliny va aconseguir el 8 - 1 quan Paweł Faliszewski va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Władysław Strusiński va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Després de 7 minuts, Oscar Raimundo Gandulfo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Paweł Ditrich va poder marcar per a KS Kliny en un servei de cantonada picat per en Gniewko Sanak quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oscar Raimundo Gandulfo.

Bederowiec Katowice

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Bederowiec va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Zdzisław Siedlaczek aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 83 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Bederowiec van pujar a rematar. Però en Zdzisław Siedlaczek la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan-Lennart Ekenbrant de Bederowiec va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.