Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728361154

Liga 728361154 Información oficial sobre el partido 728361154 en Hattrick

14.04.2024 09:00:00

KP Ostróda Alineación oficial del equipo 'KP Ostróda' en el partido 0 - 8 Sporting Czernina Alineación oficial del equipo 'Sporting Czernina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KP Ostróda Alineación oficial del equipo 'KP Ostróda' en el partido 0 - 1 Sporting Czernina Alineación oficial del equipo 'Sporting Czernina' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KP Ostróda

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Felix Stelzhammer va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però 张 (Zhang) 发益 (Fayi) va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Sporting Czernina

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Sporting va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Józef Kawiak va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al 5 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sporting augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Henryk Stupiński es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14, Sporting va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Franck Saboureau, amb un xut sec des de la dreta.
  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Józef Kawiak va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 22 de joc. Ramiro Gurrieri es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Maciej Toruński va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, el Sporting va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Eduard Khlyzov, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 6.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, els visitants es van col·locar 0 - 7 per sobre quan Maciej Toruński va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 57 (Gol de falta): Maciej Toruński va incrementar l'avantatge a 0 - 8 per a Sporting gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.