Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728359876

Liga 728359876 Información oficial sobre el partido 728359876 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

FC ANIOŁ Alineación oficial del equipo 'FC ANIOŁ' en el partido 2 - 2 Crunk Team Alineación oficial del equipo 'Crunk Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC ANIOŁ Alineación oficial del equipo 'FC ANIOŁ' en el partido 2 - 0 Crunk Team Alineación oficial del equipo 'Crunk Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ANIOŁ

Goles Goles

  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors del ANIOŁ amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 85, deixant Czesław Bernatowicz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Carlo Chirilli va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): ANIOŁ per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 86, quan Gianrico Nunziati va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anders Gustavsson de ANIOŁ es va guanyar la targeta groga merescudament.

Crunk Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Ernesto Medina Velasco va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Crunk i marcant el 0 - 1.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alessio Cinello va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 125 Minuto 82 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 2 el va marcar Bonifacy Głuszczyk a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Crunk van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Lucjan Daczkowski des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alessio Cinello, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.