Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728359319

Liga 728359319 Información oficial sobre el partido 728359319 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Lubię Zimne Piwko FC Alineación oficial del equipo 'Lubię Zimne Piwko FC' en el partido 4 - 3 MAD_DOG Alineación oficial del equipo 'MAD_DOG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lubię Zimne Piwko FC Alineación oficial del equipo 'Lubię Zimne Piwko FC' en el partido 2 - 4 MAD_DOG Alineación oficial del equipo 'MAD_DOG' en el partido
Tiene suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lubię Zimne Piwko FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Lubię va reduir el marcador al minut 54 a 1 - 2 quan Kjell Hjalmarsson va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 110 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, Lubię van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Benjamin Durak va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Benjamin Durak va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Lubię empatava el partit, 3 a 3, al minut 78.
  • 123 Minuto 91 (Gol por la derecha): Lubię s'avançava al marcador al minut 91, després d'un rebot que va caçar en Patryk Polowczyk per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Janno Pressel del Lubię ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Stanisław Pacześniak va disposar d'una bona oportunitat al minut 42, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mirosław Łysakowski.

MAD_DOG

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de MAD_DOG va ser finalitzada des de l'esquerra per Pío Longeri al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, Alfredo San Millan va pentinar un córner cap al segon pal que Fikret Kara va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Alfredo San Millan va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MAD_DOG, Roger Brudevoll, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Fikret Kara de MAD_DOG, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 206 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 36 minuts de joc, Kai Saurabh semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de MAD_DOG la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Fikret Kara de MAD_DOG no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Łukasz Wojtyła de MAD_DOG es va guanyar la targeta groga merescudament.