Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728359318

Liga 728359318 Información oficial sobre el partido 728359318 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

FC Misie Alineación oficial del equipo 'FC Misie' en el partido 2 - 3 Lubię Zimne Piwko FC Alineación oficial del equipo 'Lubię Zimne Piwko FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Misie Alineación oficial del equipo 'FC Misie' en el partido 2 - 1 Lubię Zimne Piwko FC Alineación oficial del equipo 'Lubię Zimne Piwko FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,2 % 11,8 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Misie

Goles Goles

  • 125 Minuto 27 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Viktor Zaruba, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Misie aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Francesco Caveglia va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nikos Efthivolos va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ivan Kúnchev, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Roman Błaś va fer al minut 2 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Julian Sałaciński, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 el Misie va posar setge sobre la defensa central visitant però en Bogdan Cembrowski no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesco Caveglia de Misie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lubię Zimne Piwko FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 58 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Janno Pressel de Lubię marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): Lubię agafava avantatge al minut 74 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Janno Pressel amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lubię que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Benjamin Durak, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Atılım Payzın va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Benjamin Durak va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kjell Hjalmarsson de Lubię la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benjamin Durak es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Paolo Teresa de Lubię va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.