Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728356964

Liga 728356964 Información oficial sobre el partido 728356964 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

FC Arsenal Czarnocin Alineación oficial del equipo 'FC Arsenal Czarnocin' en el partido 1 - 3 FC Nr Alineación oficial del equipo 'FC Nr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Arsenal Czarnocin Alineación oficial del equipo 'FC Arsenal Czarnocin' en el partido 2 - 0 FC Nr Alineación oficial del equipo 'FC Nr' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Arsenal Czarnocin

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Lech Kilanowski, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

FC Nr

Goles Goles

  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FC eren letals, i Walter Lo Kioeng Shioe va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a FC prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Nicolas Kranz.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): En Adrián Mozolík va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a FC va estar a punt d'arribar en un córner. En Adrián Mozolík va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Mompoloki Kumbirai va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Nicolas Kranz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Săndel Iancu va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 85 per Walter Lo Kioeng Shioe va anar a parar a la creueta.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Săndel Iancu va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 85, i va passar la pilota a Rich Lancaster, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rich Lancaster de FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ervín Galusko de FC es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.