Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728356740

Liga 728356740 Información oficial sobre el partido 728356740 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Scyzoryk Kielce Alineación oficial del equipo 'Scyzoryk Kielce' en el partido 3 - 4 Legion XIII Gemina Alineación oficial del equipo 'Legion XIII Gemina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Scyzoryk Kielce Alineación oficial del equipo 'Scyzoryk Kielce' en el partido 4 - 1 Legion XIII Gemina Alineación oficial del equipo 'Legion XIII Gemina' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scyzoryk Kielce

Goles Goles

  • 110 Minuto 20 (Gol de falta): Laureano Pastrana va aconseguir l'empat per a Scyzoryk mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Als 83 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Scyzoryk va acabar amb la pilota als peus de Zdzisław Budzianowski que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Scyzoryk no perdien la fe, i al minut 89 del partit, Janusz Szydłak va marcar el 3 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Scyzoryk va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 86 que Gaël Kabongi no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alex Zachary de Scyzoryk es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Legion XIII Gemina

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): LEGION agafava avantatge al minut 13 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lenny Winnen amb mestria.
  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Miloš Zajíc de LEGION va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Andrés Enriquez sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Lenny Winnen que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a LEGION augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Hanoch Gordana es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del LEGION que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Barrington St. Jean, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 284 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Andrés Enriquez de LEGION va fallar un penal al minut 64. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.