Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728355011

Liga 728355011 Información oficial sobre el partido 728355011 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

AKS Pasters Alineación oficial del equipo 'AKS Pasters' en el partido 0 - 1 LKS Lubatowa STARS Alineación oficial del equipo 'LKS Lubatowa STARS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AKS Pasters Alineación oficial del equipo 'AKS Pasters' en el partido 3 - 0 LKS Lubatowa STARS Alineación oficial del equipo 'LKS Lubatowa STARS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AKS Pasters

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Justin Bieber es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Humza Lehri de Pasters va intentar batre la porteria rival al minut 62 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, David Kums quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Bogdan Stankiewicz hauria d'haver estat gol al minut 73 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Pasters enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Miloslav Virág de Pasters va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LKS Lubatowa STARS

Goles Goles

  • 140 Minuto 30 (Gol de contra de falta): El porter de LKS va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mateusz Gadecki va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Are Aardal.