Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728355003

Liga 728355003 Información oficial sobre el partido 728355003 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Zadrna Kamienna Góra Alineación oficial del equipo 'Zadrna Kamienna Góra' en el partido 4 - 4 LKS Lubatowa STARS Alineación oficial del equipo 'LKS Lubatowa STARS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zadrna Kamienna Góra Alineación oficial del equipo 'Zadrna Kamienna Góra' en el partido 1 - 1 LKS Lubatowa STARS Alineación oficial del equipo 'LKS Lubatowa STARS' en el partido
Tiene bastante suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,4 % 31,8 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zadrna Kamienna Góra

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del Kamienna va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marian Gregorczuk, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Kamienna equilibrava la balança al minut 64. En Mieczysław Białachowski, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LKS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marian Gregorczuk la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kamienna es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 80.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Kamienna va aconseguir el 4 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ignacio Cellórico, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jesper van Gool que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 16 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Clemente Iannamorelli quasi empata el partit per a Kamienna, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesper van Gool.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Mehrab Rasekh Moradi de Kamienna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LKS Lubatowa STARS

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador de LKS Jakub Rut va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 26, quan Chin Munlik va posar els visitants LKS per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Als 84 minuts de partit, Jakub Rut de LKS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 88 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en William Obel.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mateusz Gadecki es va quedar sol davant del porter, al minut 29. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Robert Hochstapler va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mieczysław Białachowski per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Mateusz Gadecki va fer una jugada per la banda esquerra, però Ambroży Firlus va aturar el seu xut.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de William Obel va servir per deixar enrere el gegant Roman Thielens al minut 83, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.