Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728354785

Liga 728354785 Información oficial sobre el partido 728354785 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

Orzel United Alineación oficial del equipo 'Orzel United' en el partido 3 - 2 Green Team 09 Alineación oficial del equipo 'Green Team 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Orzel United Alineación oficial del equipo 'Orzel United' en el partido 5 - 1 Green Team 09 Alineación oficial del equipo 'Green Team 09' en el partido
Tiene mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orzel United

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, Paweł Licau igualava per United en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 63 gràcies a la jugada de Edmondo Mattielig, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de United van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Marian Chryplewicz.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Maciej Podwika. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Green Team 09

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kalasanty Hryniewicki va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 els aficionats de Green van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Wojciech Pastwa va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Lutomir Kużemko va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nicanor Gregorio, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bartłomiej Bator ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Green va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Marek Bryjak es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Wojciech Pastwa va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.