Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728354003

Liga 728354003 Información oficial sobre el partido 728354003 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

Velo Ard Alineación oficial del equipo 'Velo Ard' en el partido 1 - 0 CF JANÓW - ŁÓDŹ Alineación oficial del equipo 'CF JANÓW - ŁÓDŹ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Velo Ard Alineación oficial del equipo 'Velo Ard' en el partido 1 - 1 CF JANÓW - ŁÓDŹ Alineación oficial del equipo 'CF JANÓW - ŁÓDŹ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,3 % 51,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Velo Ard

Goles Goles

  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Francesco Zammarian va donar a Velo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Velo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de İsmet Soyal va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Iván Gaínza va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Velo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Velo va ser a punt de marcar al minut 53, quan el seu jugador Stéphane Durand va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Stéphane Durand va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Francesco Zammarian, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

CF JANÓW - ŁÓDŹ

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): El Czerwoni va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 48, però en Amadeusz Major va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): El Czerwoni va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Amadeusz Major la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sascha Gais de Czerwoni va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.